top of page

TAVASZI TÉRTISZTÍTÁS MÁSKÉNT....


Mielőtt új lakásba vagy házba költözöl, de szigorúan még mielőtt a bútoraiddal elfoglalod azt, végezz tértisztítást! Ez arra az esetre is érvényes, ha a házadat előzőleg jó ideig nem lakta senki. Nem tudhatod, hogy milyen alapokon nyugszik az épület, korábban milyen funkciója volt. Esetleg szántóföld, szőlő vagy lebontott lakóház állt rajta a történelem során.

Az építtető sem te voltál, nem a saját rezgésed töltötte meg a falakat, az üres teret. Első lépés legyen új otthonodban, hogy végezd el annak energetikai tisztítását!

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alaposan kitakarítasz, felmosol, lemosod az ablakokat, melyek mérhetetlen mennyiségű negatív energiát tapaszthattak magukra a múltban. Minden utolsó szegletet portalaníts a pincétől a padlásig!

Magánház esetében a kert is része a háznak, tehát nem maradhat későbbre annak rendbe rakása sem! Ne halogasd, mert hónapok, de évek is elmúlhatnak anélkül, hogy később aztán érdemben hozzányúljál!

A tértisztítás minden lakás esetén, mindenféle élethelyzetben és évente többször is ajánlott. Lehet érezni, ha már otthonod telítődött negatív energiával. Olyankor gyakran robbanásig feszül a helyzet és igazán magad sem tudod miért, de érzed, hogy menthetetlen a kitörés.

A tavasz kitűnő időszak az elmaradt vagy már régóta tervezgetett tértisztításnak, avagy alapos nagytakarításnak.


Tisztaságra fel, nem vagy egyedül! A TE tértisztítási kalandodban az Expert Clean lesz a segítőtársad!

Neked csak meg kell fogalmaznod a tisztasági vágyaidat, MI pedig segítünk a kivitelezésben.


Segítségért keress elérhetőségeinken!


11 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page