top of page

Általános takarítás

Általános takarítási szolgáltatásunkat magánszemélyek és irodával/ üzlethelyiséggel rendelkező cégek számára egyaránt kínáljuk.

 

A megbízás jellege szerint megkülönböztetünk alkalmi és rendszeres (heti, kétheti, havi)  takarítási feladatokat. Árainkat a megbízás jellege, valamint a takarítandó terület nagysága szerinti csomagokba soroltuk. A csomagok elsősorban az általános tájékoztatást szolgálják, a végleges árat az Ügyfelekkel való egyeztetés során alakítjuk ki.

Legfontosabb általános takarítási feladatok:

PORTALANÍTÁS * PORSZÍVÓZÁS * FELMOSÁS

Általános ügyféligény esetén a megrendelt szolgáltatás a következő munkafolyamatokat tartalmazza:

- minden hozzáférhető felület tisztítása és portalanítása,

asztalok, pultok, párkányok, bútorok takarítása,

- szemetesek kiürítése,

- tükrök tisztítása, pókhálók eltávolítása,

- elektronikus eszközök portalanítása,

- fürdőszoba, WC & konyha általános takarítása, fertőtlenítése (mosdókagyló, kád, tusoló, WC, bidé, pultok, szekrényajtók, padlózat)

- porszívózás, felmosás

(ablakok tisztítása, valamint a csempe tisztítása nem tartozik az alapszolgáltatások közé)

Bright Living Room

                      TAKARÍTÓESZKÖZEINK

          

A szőnyegek alapos tisztítása az. ún, elektromos porolófej- jel történik, mely a mélyebb rétegekben ülő szennyeződéstől, pl. poratkáktól is megszabadítja a szőnyeget.

A járólapok, parkettafelültek tisztítására  az ún. keménypadló fej-et használjuk, mely egy lépésben porszívózza és mossa fel a felületeket környezetbarát és felületkímélő tisztítószerrel.

A nagyobb üvegfelületek, tükrök tisztítása 3:1-ben elektromos ablaktisztító-nkkal történik a csíkmentes ragyogás érdekében.

Az állítható hosszúságú, gyűrű alakú elektrosztatikus sörtés kefe kiválóan igazítható a felület típusához, így a nehezen vagy időigényesen takarítható helyeken pl. könyvespolcok, dísztárgyak, elektronikus eszközök, stb. kiváló szolgálatot tesz. 

bottom of page