top of page

Kárpittisztítás

Modern Living Room

SZOLGÁLTATÁSAINK:

1)      ALAPTISZTÍTÁS

  • Portalanítás (baktériumok, atkaürülék eltávolítása)

  • Száraz mély- és felülettisztítás (mélyen ülő piszok, poratkatelepek , penészspórák felszámolása, kárpit fertőtlenítése

2)     KOMBINÁLT TISZTÍTÁS

  • Alaptisztítás +

  • Nedves tisztítás (a korábbi szennyeződésektől megtisztított kárpit/ kanapé alapos átmosása, mely teljesen foltmentessé és újszerűvé varázsolja azt)

Interior Modern Brick House

A kárpitozott bútorok szépségének megőrzése érdekében más készülékekhez nem hasonlítható módon távolítjuk el a makacs szennyeződéseket.

 

Az elektromos kárpitporoló fejjel kiporszívózzuk és egyben átkeféljük a felületet, majd ezt követően száraz mélytisztítási eljárással higiénikusan tisztává és allergénektől, azaz portól, szösztől, atkaürüléktől, állatszőrtől és baktériumoktól mentessé tesszük a kárpitozott felületet.

 

Az ezt követően választható nedves tisztítási folyamat során mélyen behatolunk a szövetszálak közé és a felülettel együtt átmossuk a kárpit belsejét is. Az alapos takarítás így a nehezen elérhető helyeken  és az érzékeny szövetfelületeken is elérhetővé válik. A  hatékony vízvisszaszívásnak köszönhetően a megtisztított felület 50%-kal gyorsabban szárad. 

Takarítás menete:

  1. Az elektromos kárpitporoló készülékkel a szövetek portalanítása egy lépésban megvalósítható.  Az ellentétes irányba forgó kefék rezgő mozgásával a szennyeződések fellazításra kerülnek a szálak közül, ezzel egyidejűleg porszívózunk a készülékkel. 

  2. A rések porszívózáshoz a kárpitporolófejet megfelelő állásba kapcsolva a nehezen elérhető helyek is maximálisan por- és atkamentesítettek lesznek.

  3. A száraz mélytisztítás során fertőtlenítő port juttatunk a kárpit belsejébe, ami garantálja a poratkatelepek, a baktériumok és a penészspórák felszámolását. A hatóidő alatt a tisztító por a szennyeződéseket megköti, majd ezt követően a mélyebb rétegekből porszívózással távolítjuk el a szennyeződéseket.

  4. Igény esetén nedves tisztítással fejezzük be a takarítási műveletet, amire elsősorban akkor van szükség, ha a kárpitotott felület erősen foltos és szennyezett. Ezzel az eljárással a legpiszkosabb kanapé is újszerű állapotúvá válik.

bottom of page