TAVASZI TÉRTISZTÍTÁS MÁSKÉNT....
top of page

TAVASZI TÉRTISZTÍTÁS MÁSKÉNT....


MielƑtt Ășj lakĂĄsba vagy hĂĄzba költözöl, de szigorĂșan mĂ©g mielƑtt a bĂștoraiddal elfoglalod azt, vĂ©gezz tĂ©rtisztĂ­tĂĄst! Ez arra az esetre is Ă©rvĂ©nyes, ha a hĂĄzadat elƑzƑleg jĂł ideig nem lakta senki. Nem tudhatod, hogy milyen alapokon nyugszik az Ă©pĂŒlet, korĂĄbban milyen funkciĂłja volt. Esetleg szĂĄntĂłföld, szƑlƑ vagy lebontott lakĂłhĂĄz ĂĄllt rajta a törtĂ©nelem sorĂĄn.

Az Ă©pĂ­ttetƑ sem te voltĂĄl, nem a sajĂĄt rezgĂ©sed töltötte meg a falakat, az ĂŒres teret. ElsƑ lĂ©pĂ©s legyen Ășj otthonodban, hogy vĂ©gezd el annak energetikai tisztĂ­tĂĄsĂĄt!

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alaposan kitakarĂ­tasz, felmosol, lemosod az ablakokat, melyek mĂ©rhetetlen mennyisĂ©gƱ negatĂ­v energiĂĄt tapaszthattak magukra a mĂșltban. Minden utolsĂł szegletet portalanĂ­ts a pincĂ©tƑl a padlĂĄsig!

MagĂĄnhĂĄz esetĂ©ben a kert is rĂ©sze a hĂĄznak, tehĂĄt nem maradhat kĂ©sƑbbre annak rendbe rakĂĄsa sem! Ne halogasd, mert hĂłnapok, de Ă©vek is elmĂșlhatnak anĂ©lkĂŒl, hogy kĂ©sƑbb aztĂĄn Ă©rdemben hozzĂĄnyĂșljĂĄl!

A tĂ©rtisztĂ­tĂĄs minden lakĂĄs esetĂ©n, mindenfĂ©le Ă©lethelyzetben Ă©s Ă©vente többször is ajĂĄnlott. Lehet Ă©rezni, ha mĂĄr otthonod telĂ­tƑdött negatĂ­v energiĂĄval. Olyankor gyakran robbanĂĄsig feszĂŒl a helyzet Ă©s igazĂĄn magad sem tudod miĂ©rt, de Ă©rzed, hogy menthetetlen a kitörĂ©s.

A tavasz kitƱnƑ idƑszak az elmaradt vagy mĂĄr rĂ©gĂłta tervezgetett tĂ©rtisztĂ­tĂĄsnak, avagy alapos nagytakarĂ­tĂĄsnak.


TisztasĂĄgra fel, nem vagy egyedĂŒl! A TE tĂ©rtisztĂ­tĂĄsi kalandodban az Expert Clean lesz a segĂ­tƑtĂĄrsad!

Neked csak meg kell fogalmaznod a tisztasĂĄgi vĂĄgyaidat, MI pedig segĂ­tĂŒnk a kivitelezĂ©sben.


SegĂ­tsĂ©gĂ©rt keress elĂ©rhetƑsĂ©geinken!


11 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page