MENNYIRE VAGY TISZTA?
top of page

MENNYIRE VAGY TISZTA?


TermĂ©szetes, hogy naponta zuhanyzol Ă©s legalĂĄbb kĂ©tszer megmosod a fogad, ahogyan az is, hogy mosdĂłhasznĂĄlat utĂĄn Ă©s evĂ©s elƑtt alaposan kezet mosol.

Vajon az elĂ©g ahhoz, hogy ne kerĂŒlj tĂșlzott kapcsolatba ronda kĂłrokozĂłkkal?

HiĂĄba figyelsz oda a sajĂĄt szemĂ©lyes higiĂ©niĂĄdra, ha a lakĂĄsod tele van olyan pontokkal, melyek valĂłsĂĄgos baktĂ©riumtelepkĂ©nt mƱködnek. A konyhai szivacsod pĂ©ldĂĄul kĂ©tszĂĄzezerszer több baktĂ©riumnak is otthont adhat, mint a vĂ©cĂ©ĂŒlƑkĂ©d!!!


TIPP: Csak szólunk! Ezt könnyen megakadålyozhatod, ha rendszeresen cseréled a szivacsot, illetve minden hasznålat utån beteszed pår måsodpercre a mikróba.


LÁSSUK, TISZTÁN TARTOD-E A LAKÁS TÖBBI KÉNYES PONTJÁT IS!


A VÁGÓDESZKÁD


A baktĂ©riumok ragadĂłsak Ă©s könnyen megtelepszenek a fa vagy mƱanyag deszka rĂ©seiben, repedĂ©seiben ezĂ©rt fontos, hogy idƑrƑl idƑre legalĂĄbb 60 fokon elmosogasd a gĂ©pedben vagy forrĂł vĂ­zben kiĂĄztasd a vĂĄgĂłdeszkĂĄdat, miközben antibakteriĂĄlis mosogatĂłszert hasznĂĄlsz.


A KONYHARUHÁD

Sokan hajlamosak vagyunk mindent ezzel letörölni, a sajĂĄt vizes kezĂŒnktƑl kezdve a konyhapulton ĂĄt az edĂ©nyekig. Ha Ă­gy teszĂŒnk nemcsak hamar bekoszolĂłdik, de tele lesz bacikkal is. Jobban teszed, ha a kĂ©ztörlĂ©shez kĂŒlön rongyot hasznĂĄlsz Ă©s mindegyiket legalĂĄbb hetente egyszer, minimum 60 fokon kimosod.


A MOSOGATÓKEFÉD

BĂĄrmi, ami Ă©tellel Ă©rintkezik Ă©s gyakran vizes, igazi melegĂĄgya lehet a baktĂ©riumoknak. KerĂŒld el azt, hogy tĂĄnyĂ©rrĂłl tĂĄnyĂ©rra szĂĄllĂ­tod a csĂșnya baktĂ©riumokat. Minden alkalommal jĂł alaposan öblĂ­tsd ki a kefĂ©dbƑl az Ă©telmaradĂ©kot Ă©s hetente egyszer ĂĄztasd ki fertƑtlenĂ­tƑszeres forrĂł vĂ­zben, vagy tedd be a mosogatĂłgĂ©pbe.


A HưTƐSZEKRÉNYED

A lĂĄtvĂĄnyos szennyezƑdĂ©seket azonnal mosd le a hƱtƑd kĂŒlsejĂ©rƑl Ă©s belsejĂ©rƑl. Emellett Ă©vente kettƑ-nĂ©gy alkalommal nem ĂĄrt az alaposabb tisztĂ­tĂĄs: egy rĂ©sz ecettel Ă©s egy rĂ©sz vĂ­zzel remekĂŒl fertƑtlenĂ­theted a hƱtƑt Ă©s mĂ©g az Ă©telekbe sem kerĂŒl semmilyen mĂ©reganyag.




A PÁRNÁD

Ha csak a huzatod szoktad mosni, elƑbb-utĂłbb bajban leszel, ugyanis körĂŒlbelĂŒl kĂ©tĂ©ves hasznĂĄlatot követƑen egy pĂĄrna mosĂĄs nĂ©lkĂŒl tele van atkĂĄval, baktĂ©riummal Ă©s porral. HĂĄromhavonta Ă©rdemes kimosni Ƒket, ezĂ©rt is jobb, ha olyan töltetƱ pĂĄrnĂĄkat vĂĄlasztasz, amelyek moshatĂłak.


AZ ÁGYNEMưD

Az ĂĄgynemƱ ĂșgyszintĂ©n az atkĂĄk melegĂĄgya. Az ĂŒrĂŒlĂ©kĂŒk irritĂĄlhat, szemviszketĂ©st, asztmĂĄt vagy bedugult orrot eredmĂ©nyezve. Ha alvĂĄs elƑtt zuhanyzol, akkor kĂ©thetente, ha reggelente, akkor hetente legalĂĄbb 60 fokon mosd ki az ĂĄgynemƱdet, napközben pedig beĂĄgyazĂĄs helyett szellƑztesd a matracot.


NE FELEDD A KÜTYÜKET SEM

TisztĂ­tottad-e valaha az egered? Ha nem, itt az ideje! Az olyan technikai kĂŒtyĂŒknĂ©l, amelyeket nem Ă©rhet vĂ­z hasznĂĄlj isopropil alkoholt.

A billentyƱzetet se hagyd ki: sƱrĂ­tett levegƑvel fĂșjj ki belƑle mindent, a baktĂ©riumok ugyanis ezrĂ©vel szoktak megtelepedni a billentyƱk között.




Ha idƑrƑl-idƑre odafigyelsz a takarĂ­tĂĄsra tiszta Ă©s ĂĄpolt lesz otthonod, Ășgy ahogyan te is! Ne hagyd, hogy a rendetlensĂ©g legyƑzzön, bĂ­zd a takarĂ­tĂĄst profikra!


Csapatunk teljes szakĂ©rtelemmel, professzionĂĄlis eszközökkel, mĂ©gis megfizethetƑ ĂĄron viszi otthonodba a tisztasĂĄgot.

Kérdésed van? Fordulj hozzånk bizalommal!

06 20 291 4117 expertcleanszeged@gmail.com

41 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page